Hringariki

Hringariki er navnet på medlemsbladet til slektshistorielaget. Bladet ble stiftet 25. April 1991 og kommer ut 2 ganger pr år. I 2000 fikk Slektshistorielaget patentert navnet "Hringariki".

Heftet, som inneholder slektshistorie, aktuelle deler av folketellinger, manntall, skifter m.m., er på ca 60-80 sider og utgis to ganger pr år. Hvert hefte er omfangsrikt og inneholder spennende lesestoff for slektsinteresserte.

Du kan kjøpe eldre utgaver av Hringariki.

Og en smakebit av titler i utgavene for tiden fra 1992 - frem til i dag finner du i menyen over her:

Hringariki er det gammel-norske (norrøne) navnet på Ringerike. Det er et landskapsnavn som fra gammelt av ble brukt om bygdene omkring den nordlige del av Tyrifjorden og bygdene vestover og nordover fra Tyrifjorden. Navnet er sammensatt av to ord: Folkenavnet (h)ringar og riki (rike) og betyr "ringerne sitt rike".

Redaksjonen i Hringariki

Sten Høyendahl
Ole E. Yttri

Tom Larsen

Nils Elsrud

Mer enn 20 år har bladet kommet regelmessig 2 ganger i året.

Alle årganger kan bestilles fra 1991-2011 i papirkopi eller elektronisk.

Pris pr. blad: 150,00 - Pris for alle blader (40 stk) Kr. 1.000,00. + porto

Ønskes bladene både elektronisk og i papirformat koster det 1.500,00 + porto

Bestilles på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Noen blader kan gå tom i pappirutførelse.